Bloedeigen(2008)

Genomineerd en gewonnen

In die mate zelfs dat ze de Feniks Compagnie  nomineerden voor hun driejaarlijkse “Prijs Neerlandistiek van de Orde van de Prince, afdeling Limburgse Kempen”.


En het bleef niet enkel bij een nominatie; blijkbaar waren wij ook degenen die de prijs in de wacht hadden gesleept, want in januari 2010 werden enkele mensen van de Feniks Compagnie en spelers van Bloedeigen uitgenodigd bij de Orde om de Prijs Neerlandistiek in ontvangst te nemen.

 

Uiteraard zijn wij zeer blij met de mooie som die aan deze prijs vast hangt,

maar waar we minstens even blij mee zijn, is de erkenning voor onze producties die deze prijs met zich meebrengt!
De leden van de Orde van den Prince drukken hun wens uit dat wij zeker op de ingeslagen weg verder zouden gaan. En kijk, dat waren we nu nét van plan!

 

Bedankt, namens alle leden en medewerkers van de Feniks Compagnie!

 

Meer lezen over de Orde van den Prince

 

 

3de plaats jaarlijkse culturele prijs, 2008

 

Met de voorstelling Bloedeigen kregen we nog een nominatie, nl. van de culturele raad  van onze eigen gemeente, Kinrooi.

 

Zij nomineerden ons voor de culturele prijs 2008.

Deze ging uiteindelijk naar Gerrit Hasendonckx, leraar geschiedenis die gedurende 30 jaar archeologiekampen voor jongeren organiseerde. Onze welgemeende felicitaties!

Wij haalden met onze productie een eervolle derde plaats.

Ook hen bedanken we van harte voor deze nominatie en wederom, voor de erkenning en waardering van onze manier van werken en onze producties!

 

Dank u wel!